• 02/02/2016

Design ontmoet techniek: WAGO's nieuwe web-panels e!DISPLAY 7300T

De e!DISPLAY 7300T web-Panels zijn de nieuwe displays van WAGO voor web-gebaseerde toepassingen. De panels hebben een eigentijds design en overtuigende specificaties.

Trefwoorden: #display, #e!DISPLAY 7300T, #WAGO, #web-panels

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De e!DISPLAY 7300T web-Panels zijn de nieuwe displays van WAGO voor web-gebaseerde toepassingen. e!DISPLAY is zowel geschikt voor de weergave van visualisaties uit de CODESYS 2-ontwikkelingsomgeving alsook uit de moderne engineering-software e!COCKPIT (gebaseerd op CODESYS 3).

De stijlvolle web-panels worden net zoals de WAGO controllers via het Web-Based-Management geconfigureerd. Bij het programmeren met e!COCKPIT staat nieuwe techniek zoals HTML5 ter beschikking.

Een Java-Runtime voor de web-visualisatie van CODESYS 2 is ook aan boord. Het web-panel is in vier grootten - 4,3“, 5,7‘‘, 7,0‘‘ en 10,1‘‘ - verkrijgbaar en vandaar voor vele applicaties geschikt.

e!DISPLAY 7300T beschikt over een resistief touch-screen, geflankeerd door drie status-LED's die de bedrijfstoestand aantonen en feedback geven omtrent de bediening.

De configuratie en inbedrijfsname, bijvoorbeeld het verbinden met één of meerdere WAGO controllers, is via een grafische gebruikersinterface snel en eenvoudig mogelijk. Een geïntegreerde naderingssensor wekt het e!DISPLAY zelfstandig uit de energiebesparende stand-by-functie op, zodra de gebruiker het display benadert.

Dezelfde sensoren registreren bovendien de actuele lichtsterkte en stellen overeenkomstig de helderheid van het display automatisch bij. Alternatief kan de helderheid ook handmatig aangepast worden via toetsen direct op het frontpaneel.

Met bevestigingsclips laat het e!DISPLAY zich direct in de schakelkast vastklikken en is het zodoende snel, comfortabel en zonder verdere hulpmiddelen gemonteerd.

Door eenvoudig te monteren spanelementen wordt aan de voorzijde een IP65 beschermingsgraad behaald. De voorhanden VESA-aansluiting maakt bovendien de montage aan een zwenkarm of standvoet buiten de schakelkast mogelijk.

Door de veelvoudige bevestigingsmogelijkheden is e!DISPLAY voor vele verschillende toepassingen geschikt. In combinatie met de PFC200 en PFC100 controllers biedt WAGO hoogwaardige oplossingen die perfect op mekaar zijn afgestemd.


Voor meer informatie:
WAGO BeLux
Excelsiorlaan 11 - B-1930 Zaventem
Tel. +32 (0)2 717 90 90 - Fax +32 (0)2 717 90 99
info-be@wago.com - www.wago.be

Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.