• 13/04/2016

Voorstelling nieuwe Fluke Ti450 warmtebeeldcamera

Met MultiSharp scherpstelling kunt u scherpe beelden maken en weergeven door eenvoudigweg te richten en op de knop te drukken.

Trefwoorden: #Fluke, #Fluke Ti450, #warmtebeeldcamera

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze nieuwe warmtebeeldcamera zorgt voor ongekend scherpe en duidelijke beelden met MultiSharp scherpstelling. Een onscherp warmtebeeld kan leiden tot onjuiste diagnoses, die u mogelijk duizenden euro's kosten.

Een onscherp warmtebeeld kan niet worden gecorrigeerd, dus moeten er nieuwe opnames worden gemaakt. De nieuwe Fluke Ti450-warmtebeeldcamera lost dit probleem op door beelden te leveren die automatisch zijn scherpgesteld in het hele aftastoppervlak.

De Ti450 heeft een SuperResolution-modus die de effectieve beeldresolutie verhoogt tot 640 x 480, een digitale zoom van 2x en 4x, waarmee u kunt inzoomen op een klein gedeelte van een object, en onze bekroonde LaserSharp Auto Focus, die onmiddellijk scherpstelt op één object, met behulp van een geïntegreerde laserafstandsmeter voor het uiterst nauwkeurig berekenen en weergeven van de afstand tot het doelobject.

De wireless Ti450 maakt deel uit van Fluke Connect- een systeem van wireless test- en meetinstrumenten die communiceren via de Fluke Connect-app of Fluke Connect Assets-software, een cloud-based oplossing die metingen verzamelt voor een uitgebreide weergave van de status van kritische apparatuur.

Met Fluke Connect kunnen warmtebeelden overal worden geüpload en gecombineerd met meetgegevens van meerdere Fluke Connect-meetinstrumenten, om op locatie rapporten op te stellen en deze per e-mail te delen, en dan in real-time samen te werken met collega's, waardoor de productiviteit op locatie wordt verhoogd.

Ga voor meer informatie over de Ti450-warmtebeeldcamera naar: www.fluke.be/ti450

Meer informatie:
N.V. Fluke Belgium S.A.
Tel +32 2402 2103
info@fluke.be - www.fluke.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.