• 01/09/2016

Bezoek de 9de editie van Solids Antwerpen

Tijdens Solids verwelkomen meer dan 150 exposanten uit de poeder- en bulkindustrie u graag op hun stand. Zij bezorgen u een compleet overzicht van innovaties.

Trefwoorden: #bulkindustrie, #easyfairs, #poederindustrie, #Solids, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Als professional uit de procesindustrie vindt u op Solids alle oplossingen op maat in o.a. doseer-, weeg- en meetapparatuur, transportsystemen, afscheiders, zeven, filters en handling.

Enkele exposanten: Aleha Powder Equipment, Quality 2 Process BV, J-Tec Material handling, Eskens Benelux, Dinnissen, Russell Finex, TBMA Belgie, Tokheim Solutions Belgium en Azo.

Atex Masterclass & Waste2Energy seminaries
Adinex & IAB Ingenieurs gebruiken hun expertise voor de inhoudelijke invulling van de masterclass rondom ‘Atex’. Daarnaast richt GO4CIRLE een seminarie in met de focus op het beheer van energie in de afvalsector. Ook pitchen exposanten gedurende de beurs hun innovaties in de dynamische Innovations on Tour.

Waarom bezoekt u Solids?
Solids is dé jaarlijkse vakbeurs voor de stortgoedsector in de Benelux. U netwerkt er met specialisten, ontmoet zowel lokale spelers als internationale spelers en ontdekt er de meest recente sectorontwikkelingen.

Solids European Series
Solids Antwerpen is onderdeel van de Solids European Series die zich exclusief richt op de poeder- en bulktechnologie met beurzen in Antwerpen, Basel, Dortmund, Krakow, Rotterdam en Moskou.


Praktische info

  • Wanneer: Woensdag 19 & donderdag 20 oktober (10 – 17 u.)
  • Waar: Antwerp Expo, Hal 4
  • Gratis toegang bij voorregistratie met code 2155 via www.solids-antwerp.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.