Ingrid Thijssen benoemd tot Topvrouw van het jaar 2016

Ingrid Thijsen van Alliander is na een spannende eindstrijd benoemd tot Topvrouw van het jaar 2016. Zij ontving de bijbehorende prijs uit handen van juryvoorzitter Pamela Boumeester.

Trefwoorden: #Alliander, #award, #Ingrid Thijssen, #Topvrouw van het jaar, #Young Talent Award 2016

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.NL - De andere kanshebbers waren Claudia Zuiderwijk-Jacobs, CEO van de Kamer van Koophandel, en Cathelijne Broers, Directievoorzitter van de Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam.

Tijdens een diner met ruim 200 gasten, vertegenwoordigers uit het Nederlandse bedrijfsleven, non- profit en overheid, werd niet alleen de Topvrouw van het jaar bekend gemaakt, maar ook de Young Talent award uitgereikt, een aanmoedigingsprijs voor jong vrouwelijk talent tot en met 31 jaar.

Eeke Olijve-van den Brink, Directeur Relatiemanagement ABN AMRO MeesPierson, heeft de Young Talent Award 2016 gewonnen. Zij ontving de bijbehorende trofee uit handen van juryvoorzitter Jet de Ranitz.

Sinds 2011 wordt deze award uitgereikt gekoppeld aan de Verkiezing Topvrouw van het jaar. De verkiezing van de Topvrouw van het jaar vond dit jaar al voor de twaalfde keer plaats.

Belangrijk criterium voor de verkiezing is in welke mate de finalisten zich hebben ingezet om de diversiteit in de eigen organisatie te bevorderen.

Andere criteria waarop de jury lette waren onder andere de span of control, de zwaarte van de functie met de behaalde resultaten en de rol in innovatie in de organisatie.