REstore winnaar Deloittes 2016 Technology Fast 50

REstore voert dan ook de lijst met de 50 snelst groeiende technologie-bedrijven aan. In de voorbije vier jaar realiseerde het Antwerpse bedrijf een indrukwekkende omzetgroei van 2.294%.

Trefwoorden: #Awards, #Caeleste, #Collibra, #Comizzo, #Deloitte, #Deloitte Fast50, #GuardSquare, #ProDigest, #REstore, #Rising Star Award, #Sync Solutions

Lees verder

Techniek

( Foto: screen Fast50 Ranking )

ENGINEERINGNET.BE - REstore is een innovatief energietechnologiebedrijf en een referentie in de snel evoluerende energiemarkt. Bij overbelasting van het stroomnet, schakelt het tegen betaling stroomverslindende machines uit bij particulieren en in de industrie.

Het bedrijf biedt slimme Demand Response-programma's aan verbruikers, en cloud-based software aan energiebedrijven. Naast de Fast 50 award, sleept REstore ook de prijs van de sector ‘Clean Technology’ in de wacht.

Het Brusselse Collibra en Sync Solutions uit Gent eindigden op de tweede en derde plaats met een respectievelijke groei van 1.610% en 1.538%. GeoSea uit Antwerpen kwam voor het tweede jaar op rij als winnaar uit de bus in de categorie ‘Most Sustainable Growth’.

Collibra, een bedrijf dat een databeheerplatform maakte om bedrijfsinformatie op een transparante, begrijpelijke, bruikbare en betrouwbare manier te kunnen gebruiken en beheren, sleepte de award voor de sector ‘Software’ in de wacht.

Sync Solutions uit Gent, dat gepersonaliseerde mobiliteitsoplossingen ontwikkelt, integreert en implementeert, bleek het snelst groeiende bedrijf in de sector ‘Communications’.

Comizzo een mobiele content provider, mocht naar huis met de award voor de ‘Media’ sector. Het Gentse ProDigest, dat een in vitro technologie platform ontwikkelde om dynamische simulatie modellen te maken van het maagdarmkanaal, werd de winnaar van de ‘Life Sciences’ award.

Caeleste uit Mechelen, een aanbieder van op maat gemaakte, hoogwaardige beeldsensoren, mag zich dan weer het sterkst groeiend bedrijf uit de ‘Hardware’ sector noemen.

GuardSquare, een bedrijf gespecialiseerd in het beveiligen van mobiele applicaties, wint de ‘Rising Star Award’. Deze award wordt uitgereikt aan beloftevolle bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn.

Als winnaar van de Rising Star-award zal het bedrijf kunnen deelnemen aan het Deloitte Innovation Centre Booster Programme. In het kader van dat Booster Programme krijgt het bedrijf een mentor toegewezen en zal het begeleid worden bij tal van aspecten die vitaal zijn voor zijn doorbraak en groei.


De Deloitte Technology Fast 50 is een competitie die wordt georganiseerd in samenwerking met onze partners Fortino, ING, Euronext, De Standaard en NetSuite.