Inspiratie & Innovatie Award 2017 voor Pezy Group

Tijdens het jaarlijkse Mikrocentrum High Tech Platform Jaarcongres werd voor de derde keer de Inspiratie & Innovatie Award uitgereikt. Winnaar dit jaar was Pezy Group.

Trefwoorden: #borstonderzoek, #Braster, #Ferro Techniek, #Inspiratie & Innovatie Award, #kanker, #Mikrocentrum, #Pezy Group

Lees verder

Nieuws

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.NL - Pezy Group won de Inspiratie & Innovatie Award met de Braster self-tester, een consumentenapparaat voor borstzelfonderzoek.

Naast de enorme potentie als middel om borstkanker vroegtijdig op te sporen, werd ook het ontwerpproces ervan geprezen; van eerste designschets tot marktintroductie binnen twaalf maanden.

Erik Spelt, Manager business development bij Pezy Group: “Voor ons en vooral voor het design & engineering team dat keihard heeft gewerkt om het product in korte tijd van eerste idee tot marktlancering te ontwikkelen, is het een erkenning van het goede werk. Voor Braster is het een extra stimulans om deze innovatie na de introductie in Polen, ook zo snel mogelijk op de Nederlandse markt te brengen.”

Pezy Group volgt de winnaar van de vorige editie, Ferro Techniek, op. Dit bedrijf won de award met de Flow Through Heater, een oplossing voor snelle, slimme en accurate dikke film verwarming.


De Inspiratie & Innovatie Award is een initiatief van Mikrocentrum om innovaties van leden uit het High Tech Platform onder de aandacht te brengen in de high tech industrie.