SAP adviesbureau New True haalt 175.000 euro op

Het SAP adviesbureau New True uit Den Bosch heeft 175.000 euro opgehaald via Knab Crowdfunding. New True ziet de omzet groeien en wil uitbreiden met een aantal kwalitatief goede medewerkers.

Trefwoorden: #crowdfunding, #financieren, #investeren, #Knab Crowdfunding, #New True, #SAP

Lees verder

Techniek

( Foto: New True )

ENGINEERINGNET.NL - Om die groei te faciliteren is het van belang om een salesmanager aan te trekken die deze groei kan begeleiden en de naamsbekendheid van het adviesbureau kan vergroten.

Hun consultants hebben allemaal ruime ervaring in de ICT en met het gebruik van SAP in het bijzonder. Meer dan de helft van de Nederlandse multinationals maakt gebruik van ERP-oplossingen van SAP en ook bij de overheid en publieke sector wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt.

In principe is elke onderneming die de geïntegreerde bedrijfssoftware van SAP gebruikt een potentiele klant. Met de extra in te kopen sales capaciteit kan meer direct zaken gedaan worden met de eindklanten, waardoor zowel de omzet als de brutowinstmarge zal gaan groeien.

Eigenaar van New True Jos Snapper: ”We zijn blij met deze financiële injectie. Het geeft ons de mogelijkheid nieuwe klanten aan de bovenkant van het Nederlandse MKB te acquireren.”


Knab Crowdfunding brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen Knab klanten investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en gedegen financiering om hun groeiplannen te realiseren.