• 07/02/2017

Bij Endress+Hauser: praktische gids over Industrie 4.0 in procesindustrie

Het expertteam van Endress+Hauser schreef vanuit zijn eigen ervaring een praktische gids over de meerwaarde van Industrie 4.0 voor de procesindustrie. Inclusief enkele concrete realisaties.

Trefwoorden: #Endress+Hauser, #Industrie 4.0, #praktische gids, #procesindustrie

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Endress + Hauser )

ENGINEERINGNET.BE - Over Industrie 4.0 en het Industrial Internet of Things wordt vandaag ontzettend veel geschreven en gesproken. Minder duidelijk is wat nu precies de meerwaarde is voor het industriële procesbedrijf, stelt gespecialiseerd leverancier Endress+Hauser.

Hun Industrie 4.0-experteam schreef daarom een 40 pagina's tellende praktische gids voor "het creëren van meerwaarde dankzij metingen, data en systeemoplossingen". Het is een vlot leesbaar document geworden, waarbij de ingenieurs van de Belgische vestiging vertrokken van vragen en opdrachten waarmee ze zelf in de praktijk worden geconfronteerd. Interessant is alvast dat ze ook enkele concrete projecten beschrijven die effectief door hun team werden gerealiseerd.

Of zoals General Manager Johan Puimège het in zijn voorwoord stelt: "Het thema wordt vaak nog onterecht als te abstract en futuristisch ervaren. Deze projecten tonen aan dat de concepten van het Industrial Internet of Things vandaag al toegepast worden en een concreet antwoord bieden op de uitdagingen van industriële bedrijven".


Voor meer informatie:
Endress+Hauser nv/sa
Rue Carlistraat 13 - B-1140 Bruxelles - Brussel
info@be.endress.com - www.be.endress.com

 Lees méér over: Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.