Cadmes wint 17 partnerawards op Solidworks World 2017

Deze awards worden toegekend op basis van de geleverde prestaties bij klanten, kennis en ervaring van de medewerkers en toegevoegde waarde voor Solidworks.

Trefwoorden: #3D-printen, #Cadmes, #ontwerpsoftware, #Solidworks World

Lees verder

Techniek

( Foto: Cadmes )

ENGINEERINGNET.NL - De belangrijkste awards voor softwareleverancier Cadmes zijn de Top VAR Euro North Overall Performance, Top VAR Euro North Education en Top VAR Euro North PDM.

Dit zijn erkenningen voor respectievelijk de beste totaalprestaties in de Euro North regio (Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië) en beste VAR op het gebied van educatieve toepassingen en datamanagement.

In 2016 heeft dit bedrijf een groot aantal klanten geholpen de innovatiecyclus te versnellen door het optimaliseren van bedrijfsprocessen, vanaf het eerste productidee tot en met de marktintroductie.

Onder andere door de integratie van online productconfiguratie met ontwerpsoftware, 3D-printen en het verbeteren van zowel de interne communicatie als het productinformatiemanagement.


ACHTERGROND
Met zo’n 8.000 deelnemers is Solidworks World, in februari van dit jaar gehouden in Los Angeles, het grootste jaarlijkse 3D CAD- en engineeringevent ter wereld.

Het aanbod van trainingen, de globale netwerkmogelijkheid en toegang tot de laatste 3D CAD-technologie, zijn de belangrijkste speerpunten die door bezoekers genoemd worden.