600 studenten praten over toekomst van ondernemen

Gisteren vond Future Entrepreneurship plaats, een evenement rond de toekomst van ondernemen. Het evenement van studentenorganisatie SINC is het grootste Antwerpse studentenevenement.

Trefwoorden: #Alexander De Croo, #Future Entrepreneurship, #ondernemer, #ondernemerschap, #SINC, #studenten, #studentenvereniging, #Tesla, #Uber

Lees verder

Opleiding

( Foto: SINC )

ENGINEERINGNET.BE - Met een line-up van innovatieve ondernemers, denkers en politici bestond de gastenlijst niet enkel uit studenten maar ook uit andere geïnteresseerden, die kwamen luisteren naar wat de toekomst te bieden heeft.

Chaim Finizola, voorzitter SINC: “Future Entrepreneurship was ons grootste project tot nu toe. Ondernemen leeft onder de studenten en daar willen wij op inspelen.”

PR-manager Mathias Daeseleire: “Het is geweldig om te zien hoeveel studenten interesse krijgen in ondernemerschap. Daarom zijn deze events zo belangrijk. Ondernemen is trendy in Antwerpen.”

Meer dan 600 studenten hoorden bedrijven en sprekers zoals Tesla, Uber, Alexander De Croo en Jurgen Ingels tijdens dit evenement praten over innovatie en ondernemen.