• 13/03/2017

Omron geselecteerd als Top 100 Global Innovator

Omron Corporation is door Clarivate Analytics (voorheen het intellectueel eigendom en wetenschapsbedrijf van Thompson Reuters) geselecteerd als een 2016 Top 100 Global Innovator.

Trefwoorden: #Clarivate Analytics, #Omron Corporation, #Omron Electronics, #Top 100 Global Innovator

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - De mondiale informatiedienstverlener Clarivate Analytics selecteert de Top 100 Global Innovators op basis van intellectuele-eigendoms- en octrooigegevens.

Clarivate analyseert trends op het gebied van intellectueel eigendom volgens een onafhankelijke index om vast te stellen welke bedrijven en instellingen meest innovatief zijn. Deze toekenning is de tweede keer dat Omron als Top 100 Global Innovator is geselecteerd. De eerste keer was in 2013.

In 1959 richtte Kazuma Tateishi Omron op met als motto het verbeteren van de levenskwaliteit en bij te dragen aan een betere maatschappij, waarmee hij de spirituele basis van het bedrijf vormde, samen met een aantal technologische innovaties. In de geest van zijn oprichter blijft Omron bijdragen leveren aan de maatschappij.

Innovatie gedreven door maatschappelijke behoeften is een van de belangrijke waarden die in de principes van Omron worden vermeld. Dit betekent dat we pionier zijn in de ontwikkeling van inspirerende oplossingen voor de toekomst en problemen oplossen door zaken te doen.

Om bij te dragen aan een betere maatschappij blijft Omron zijn strategie voor intellectueel eigendom ontwikkelen, waarbij zaken doen, onderzoek en ontwikkeling worden gecombineerd.


Over Top 100 Global Innovators van 2016
Clarivate Analytics, het voormalige intellectuele eigendoms- en wetenschapsbedrijf
van Thomson Reuters, maakt gebruik van octrooigegevens om trends op het gebied van intellectueel eigendom te analyseren en de top 100 innovatieve bedrijven en instellingen ter wereld te selecteren.

De Top 100 Global Innovators 2016 is het zesde jaar waarvoor de awards worden uitgereikt.

Accurate en objectieve gegevens die zijn afgeleid van de Derwent World Patents Index de grootste database ter wereld voor octrooien met toegevoegde waarde, Thomson Innovation platform voor octrooionderzoek en -analyse en onafhankelijke beoordelingsnormen worden gebruikt bij het overwegen van de toekenning.

Omron Corporation werd erkend als een innovatief bedrijf dat wereldwijd vooruitgang brengt en voldoet aan verdragen voor de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten.


Ga voor meer informatie naar de website met persberichten van Clarivate Analytics

Voor meer informatie:
Omron Electronics nv
Bayauxlaan 12 - 8300 Knokke-Heist
Tel. +32 (0)2 466 24 80
info.be@eu.omron.com - www.industrial.omron.be

Lees méér over: OmronBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.