Sirris lanceert dienstverlening voor start-ups in 3D-printen

Sirris lanceerde onlangs een dienstverlening, specifiek voor start-ups die succes willen boeken met innovatieve technologieën zoals 3D printen.

Trefwoorden: #3D, #3D printen, #3D printing, #additive manufacturing, #dienstverlening, #Sirris, #start-up

Lees verder

Nieuws

( Foto: Sirris )

ENGINEERINGNET.BE - Omdat de eerste productievolumes voor start-ups typisch geen grote reeksen zijn, vormen klassieke productietechnieken niet altijd de meest geschikte oplossingen, uit economisch standpunt bekeken. Additive manufacturing (AM) kan hier wel een oplossing bieden.

Dat Sirris zich al meer dan 25 jaar specialiseert in additive manufacturing is geen nieuws meer, maar de laatste jaren kwam hun aanbod rond deze technologieën in een ware stroomversnelling, zowel qua kennis en machines als onze dienstverlening.

De expertise die zij over de jaren hebben opgebouwd en het uitgebreide machinepark worden ter beschikking gesteld van de bedrijven, waaronder nu ook als specifieke, nieuwe doelgroep start-ups met haalbare ideeën rond 3D-printen.

De Sirris-experts in AM gaan samen met de start-up na of ideeën realiseerbaar zijn en informeren, coachen en adviseren bij elke stap in de uitwerking ervan.