• 11/04/2017

Breng een bezoek aan Hannover Messe 2017 - uitnodiging

Hannover Messe 2017 “Integrated Industry – Creating Value”. De belangrijkste industriebeurs ter wereld vindt plaats van 24 t/m 28 april 2017 in Hannover.

Trefwoorden: #Hannover Messe, #industrievakbeurs, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Onder het overkoepelende thema Integrated Industry - Creating Value is op de Hannover Messe alles te zien en te beleven op het gebied van de digitalisering van productie Industrie 4.0 en energiesystemen Integrated Energy.

U kan zich hier registreren voor een gratis inkomkaart.

Hannover Messe industrie verenigt 7 vakbeurzen onder een dak: Industrial Automation, Digital Factory, Energy, ComVac, Motion Drive & Automation, Industrial Supply, Research & Technology. Deze worden begeleidt door de special displays Global Business & Markets, Job & Career en Young Tech Enterprises. Polen is het partnerland van Hannover Messe 2017.

Nieuwe waarden scheppen:
Hannover Messe toont de winstgevende kant van Industrie 4.0

Om de digitalisering van productie en energie verder te verspreiden, moet de industrie de voordelen nog sterker benadrukken.

Op Hannover Messe 2017 kunnen ondernemingen uit industrie en energie zien welke onmiddellijke en langdurige voordelen zij kunnen verwachten. Industrie 4.0, integrated energy, digital twins, predictive maintenance, digital energy, smart materials, netwerk- en samenwerkingsrobots cobots: grote en kleine ondernemingen zien zich geconfronteerd met een groot aantal technologische mogelijkheden, waarvan ze de effecten vaak moeilijk kunnen inschatten.

Voor de Hannover Messe 2017 is dit het uitgangspunt. De belangrijkste industriebeurs ter wereld laat wegen zien hoe ondernemingen ook met beperkte hulpmiddelen het potentieel van de digitalisering kunnen herkennen en voor zichzelf kunnen benutten.

Om uw bezoek aan de Hannover Messe 2017 voor te bereiden, kan u online doelgericht zoeken naar exposanten en producten. U kan er eveneens exposantenlijsten raadplegen en downloaden voor specifieke themas of producten: www.hannovermesse.de/en/exhibition/exhibitors-products/


Voor meer informatie:
GLOBAL FAIRS SA - Mattias Dreher
Tel. +32 (0)16 73 45 51
info@global-fairs.com - www.global-fairs.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.