Econocom kondigt overname BIS-groep aan

Econocom Group heeft een overeenkomst ondertekend voor het verkrijgen van 100% van de aandelen van de BIS-groep, een toonaangevende multimedia-integrator op de Benelux-markt.

Trefwoorden: #BIS-groep, #digital signage, #Econocom, #multimedia, #overname, #smart building, #videoconference-ruimtes

Lees verder

Techniek

( Foto: BIS-groep )

ENGINEERINGNET.BE - Die transactie is nog onder goedkeuring van de mededingingsautoriteiten. De BIS-groep heeft momenteel een omzet van meer dan 50 miljoen euro en ruim 220 medewerkers.

Deze transactie zal Econocom in staat stellen om zich nog verder te versterken in de dynamische multimediamarkt (indoor en outdoor digital signage, videoconference-ruimtes, smart building, etc.) en een volledig aanbod te ontwikkelen en nieuwe cross-business line oplossingen voor de Benelux te ontwikkelen.

Het bedrijf heeft daarmee in de vijf belangrijkste landen (België, Nederland, Spanje, Italië en Frankrijk) de aanwezigheid van alle drie de bedrijfsactiviteiten.

Bruno Grossi, Executive Director Econocom Group: "We zijn verheugd om BIS te verwelkomen. We verwachten belangrijke synergieën tussen hun knowhow in het dynamische segment van multimediaoplossingen in de Benelux en onze sterke bestaande activiteiten in de regio.”