Jim Verbist nieuwe CEO Inventive Designers

Jim Verbist wordt de nieuwe CEO van Inventive Designers en volgt Klaas Bals op, die het bedrijf als CEO en CTO leidde sinds 2012. Bals blijft actief als aandeelhouder en bestuurder.

Trefwoorden: #Inventive Designers, #Jim Verbist, #Klaas Bals, #Scriptura Engage, #software platform

Lees verder

HR

ENGINEERINGNET.BE - Klaas Bals zal dus strategisch advies blijven verlenen aan het bedrijf. De rol van CTO zal worden ingevuld door David Geleyn, die reeds 15 jaar actief is en de laatste jaren de rol van Product Manager had.

Bals: “De afgelopen jaren hebben we ons vooral gefocust op grotere klantgerichtheid en professionalisering en hebben we een nieuwe raad van advies en raad van bestuur samengesteld. De afgelopen jaren groeide de omzet van 4 naar bijna 7 miljoen euro en steeg het aantal personeelsleden van 40 naar 60. Het bedrijf is winstgevend en financiëel gezond.”

Joke Dehond, voorzitter van de raad van bestuur: “Dat een familielid aan het hoofd van een familiale onderneming moest staan, is verleden tijd. Met het oog op continuïteit en verdere groei hebben we bewust gekozen voor bestaande medewerkers.”

Over Jim Verbist
Hij is 46 jaar en sinds januari 2016 werkzaam in het bedrijf. Hij bouwde het professional services team verder uit tot een omzet van 2,5 miljoen euro, een groei van 30% op 1 jaar tijd. Verbist is reeds 25 jaar actief in de IT sector en bekleedde in binnen- en buitenland verschillende functies in ICT consultancy bedrijven zoals project & service delivery manager, COO, en business unit manager.


Over Inventive Designers
Het bedrijf werd opgericht in 1994 door Guy Dehond en wordt sinds 2012 gerund door zijn dochter Joke Dehond en schoonzoon Klaas Bals. Er werken een 60-tal medewerkers.

Het is vooral gekend door haar software platform Scriptura Engage, dat bedrijven ondersteunt bij hun gestructureerde klantencommunicatie via alle mogelijke kanalen (papier, mail, sociale media…).