• 29/08/2017

Solids Rotterdam: alles voor poeder, korrel en bulk technologie - invitatie

Op 4 en 5 oktober 2017 presenteren specialisten in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen hun innovaties in Rotterdam Ahoy.

Trefwoorden: #Ahoy Rotterdam, #easyfairs, #Pumps&Valves, #Solids, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit succesvolle tweedaagse netwerkplatform komen eindbeslissers van multinationals bijeen in het hart van de bulkindustrie.

Maar ook kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken weten hun weg naar de beurs te vinden. Solids Rotterdam is al 7 jaar de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector.

Groot deelnemersveld
De exposanten op Solids Rotterdam leveren producten op het gebied van onder andere zeeftechnologie, maalmolens, mengsystemen en drogers, maar ook opslag- en transportsystemen zoals silo’s en bigbag-installaties, bandtransporteurs, elevatoren en pneumatische transportsystemen. Andere aandachtsgebieden zijn milieu- & veiligheid en meet- & regeltechniek.

Bezoekers kunnen rekenen op presentaties van de meest toonaangevende bedrijven uit de sector. De actuele lijst van deelnemers is te vinden op de website van de vakbeurs.

Platform voor de natte en droge industrie
Gelijktijdig vindt Pumps & Valves plaats, de Nederlandse vakbeurs voor vloeistofprocessen. Bezoekers kunnen vrij over lopen naar Pumps & Valves waar specialisten in o.a. pompen, afsluiters, leidingsystemen en filters innovaties presenteren voor o.a. de olie & gas -, chemie -, metaal - en (proces)waterbehandeling industrie.

Profiel Solids bezoeker
Solids verwelkomt beslissers van multinationals, maar ook de kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken. Denk hierbij aan algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, R&D-managers en projectleiders.

Solids European Series
Solids Rotterdam is onderdeel van de Solids European Series die zich exclusief richt op de stortgoed verwerkende industrie, met vakbeurzen in Rotterdam, Antwerpen, Dortmund, Zürich, Krakow en Moskou. Deze zes evenementen brengen in totaal 1.100 exposanten in contact met 15.000 bezoekers.


Deelnemen?
Er zijn nog een aantal plaatsen op de plattegrond beschikbaar.
Neem bij interesse contact op met Marita Marcelis: +31(0) 162 408 983 / marita.marcelis@easyfairs.com

 Lees méér over: easyfairs

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Locatie:
Rotterdam Ahoy

Beursdagen:
4 oktober 2017: 10.00 - 17.00
5 oktober 2017: 10.00 - 17.00

Beurswebsite: www.solids-rotterdam.com
Bezoeken is gratis bij voorregistratie via: http://bit.ly/2wWuxDC



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.