Kristof Peperstraete wordt nieuwe CEO Arcadis België

Kristof Peperstraete volgt Luc Hellemans op, die eerder deze zomer overstapte naar de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) waar hij als de mobiliteit in en rond Antwerpen zal aanpakken

Trefwoorden: #Arcadis, #CEO, #Kristof Peperstraete, #Luc Hellemans

Lees verder

HR

( Foto: Arcadis )

ENGINEERINGNET.BE - Kristof Peperstraete is Bio-ingenieur en heeft een Master in Business Administration. Hij begon zijn carrière bij Arcadis in 1998 waar hij de afdeling Milieu in België mee opstartte en ontwikkelde tot een sterke Business Line met een leidende positie op de Belgische markt.

In 2014 kreeg hij een internationale rol als European Market Sector Leader voor de sector Manufacturing & Technology en vervolgens werd hij Commercieel Directeur Europe South (België, Frankrijk, Spanje en Italië).

Erik Blokhuis, CEO Arcadis Europe: "Kristof Peperstraete heeft reeds jaren ervaring in leidinggevende functies. Hij kent het bedrijf, de Belgische markt, onze klanten en onze strategie als geen ander."

Peperstraete: “Ik ben erg trots dat ik leiding mag geven aan onze 750 mensen in België. Het is mijn grootste prioriteit om onze klanten succesvol te maken door hen bij te staan met effectieve, innovatieve en duurzame oplossingen inzake infrastructuur, gebouwen, water en milieu.”