• 25/09/2017

Schrijf gratis in voor workshop "Patent aanvragen"

U bent directeur, R&D-er of ondernemer en wil weten welk proces geschikt is om een patent aan te vragen om uw ontwikkeling optimaal te beschermen tegen concurrenten?

Trefwoorden: #EP&C, #patent aanvragen, #patenten, #workshop

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Mis de gelegenheid niet om alles te ontdekken over de octrooiprocedure dankzij de workshop “Patent aanvragen” van octrooibureau EP&C op 25 oktober in Turnhout.

Tijdens deze praktische en interactieve workshop van een halve dag leert u alle ins en outs voor het aanvragen van een patent zodat er geen verrassingen zijn en u het maximale uit uw innovatie, tijd en budget haalt. Robrecht de Weerdt, Dutch & European Patent Attorney bij EP&C leidt u doorheen het bos van talloze regelgevingen. De workshop start met een korte introductie over Intellectueel Eigendom.

Deze workshop en bijhorende netwerklunch zijn volledig gratis. Inschrijven gebeurt via aanmelding. Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt.
Verdere informatie en mogelijkheid tot registratie vindt u hier.

Praktisch:
Wat: Workshop Patent aanvragen
Voor wie: Innovators, R&D, ondernemers, jurisch adviseurs
Wanneer: 25 oktober 2017, van 12:30 uur tot 17:30 uur
Waar: Turnhout, Belgie

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Het volledige programma wordt u vervolgens ook toegestuurd.


Voor meer informatie:
EP&C
Antoine Coppenslaan 27-B4 - B-2300 Turnhout
tel: +32 14 481 040 - email: info@epc-ip.beBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.