• 27/09/2017

CAE-tekensoftware van IGE+XAO eerste keer te zien op Aquarama - invitatie

IGE+XAO, de bekende ontwikkelaar van de CAE-tekensoftware SEE Electrical en SEE Electrical Expert, doet voor de eerste keer mee aan Aquarama. Bezoek de beurs en leer meer over de software.

Trefwoorden: #CAE-tekensoftware, #IGE+XAO, #SEE Electrical, #SEE Electrical Expert

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Een van de hoofdredenen voor IGE+XAO om deel te nemen aan de vakbeurs Aquarama, is dat hun CAE-softwaretoepassingen gebruikt wordt door zowel bedrijven die zelf deelnemen aan de beurs, maar uiteraard ook door (sommige) beursbezoekers.

Door deel te nemen aan deze beurs willen het bedrijf graag een ontmoetingspunt zijn voor onze (potentiële) relaties die gebruik (willen) maken van SEE Electrical en SEE Electrical Expert, en hun meer uitleg geven over de nieuwe releases die voor het najaar op de planning staan. (V4R3 voor SEE Electrical Expert en V8R2 voor SEE Electrical).

Daarnaast wordt ook toelichting gegeven over de uitgebreidere engineeringsmogelijkheden zoals SEE Electrical 3D-kastlayout, automatisch elektrotechnische projecten genereren via SEE Electrical DataEngineering, of andere oplossingen die wij in ons productenpallet hebben die het elektrotechnische engineeringswerk kunnen versnellen en/of vergemakkelijken.


Bezoek IGE+XAO op Aquarama op 26 oktober 2017 - Standnummer: 34 - Brabanthal, Leuven

Voor meer informatie:
IGE+XAO Belgium
Terhulpsestreenweg 181, Bus 21 - B-1170 Brussels
Tel.: +32 (0) 2 219 09 59
GSM: +32 (0) 496 03 79 29

IGE+XAO Netherlands
Beersdalweg 84A - NL-6412 PE Heerlen
Tel.: +31 (0) 45 56 11 636

sepding@ige-xao.com - www.ige-xao.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.