Lassche & Keizer wint Business Software Award 2017

Tijdens de 4e editie van het Business Software Event, een organisatie van Mikrocentrum, werd Lassche & Keizer door een vakjury gekozen tot winnaar van de Business Software Award 2017.

Trefwoorden: #Business Software Award, #Internet of Things, #Lassche & Keizer, #Mikrocentrum

Lees verder

Nieuws

( Foto: Mikrocentrum )

ENGINEERINGNET.NL - Deze Business Software Award wordt toegekend aan voor het meest innovatieve business software project binnen de maakindustrie.

De vakjury bestaat uit van dit jaar bestond uit: Richard Heijne den Bak - Mitopics, Jan van Moorsel - Mikrocentrum, Gerard Litjens - CIMData, Peter Wijers - Euramax en Hans Wortmann - Rijksuniversiteit Groningen.

Het project van Lassche & Keizer is in eigen beheer uitgevoerd (o.a. eigen sensoren ontwikkeling) in samenwerking met leverancier PHACT. In hun project kunnen zij door middel van Internet of Things de status van koelinstallaties bij klanten beter inschatten (predictive maintenance).

De jury loofde het winnende project om zijn vernieuwende aanpak, het verbeterpotentieel om i.p.v. koeltechniek koeling te gaan leveren en bij productontwikkeling gebruik te gaan maken van data uit het veld.

De twee andere genomineerde bedrijven waren Van Riemsdijk Rotterdam en VDL Groep.