Elmos participeert in PeopleWare

Het ICT-consultancybedrijf Elmos neemt een participatie van 40% in PeopleWare, de Belgische ontwikkelaar van maatsoftware. Daardoor kunnen ze gezamenlijk grotere opdrachten uitvoeren.

Trefwoorden: #Elmos, #ICT, #Liesbeth Debruyn, #participeren, #PeopleWare, #software, #softwarebedrijf, #Werner Valgaeren

Lees verder

Techniek

( Foto: Elmos )

ENGINEERINGNET.BE - Het Belgische softwarebedrijf PeopleWare uit Lier (opgericht in 1994) telt 42 medewerkers en specialiseert zich in de conceptualisatie, ontwerp en bouw van software op maat voor haar klanten.

Beide bedrijven werken al enkele jaren samen, maar bundelen met deze participatie nog sterker hun krachten. Voor PeopleWare creëert de participatie een groter draagvlak voor zijn software-expertise en omgekeerd kan Elmos zijn pool van consultants uitbreiden en nog beter tegemoet komen aan de stijgende vraag van zijn klanten naar gespecialiseerde IT-profielen.

Het twintigjarige Elmos, met zijn 200 consultants, heeft een indrukwekkende klantenportefeuille uitgebouwd met klanten zoals Arcelor Mittal, KBC, Belfius, BNP Paribas Fortis, DHL, BMW, enz. Het bedrijf kent de laatste vijf jaar een sterke groei.

Liesbeth Debruyn, General manager Elmos: “De laatste vijf jaar boekten we een gemiddelde groei van 14% per jaar. Die groei is voornamelijk organisch gebeurd. Voor 2017 ambiëren we een omzet van 25,5 miljoen euro. De investering in PeopleWare past binnen deze groeistrategie.”

Werner Valgaeren, Gedelegeerd Bestuurder van PeopleWare: “Als ontwikkelaar van cloud- en websoftware en mobiele toepassingen voor onder andere Constructiv, FBZ/FSE, FVB, GeoSea Maintenance, IBR, Sodexo, Total, BelgoProcess, Metalunion, Zetes en Farmad ziet PeopleWare in Elmos vooral een groeipartner omwille van zijn schaalgrootte, kennis, ervaring en professionaliteit.”