7 umc’s kiezen Atos voor levering server- en opslagdiensten

Atos heeft, samen met haar onderaannemer SLTN Inter Access (SLTN), met 7 universitair medische centra (umc’s) overeenkomsten getekend voor de levering van server- en opslagcapaciteit.

Trefwoorden: #Atos, #dienstverlening, #ICT, #software, #UMC, #Universitair medisch centrum

Lees verder

Techniek

( Foto: Atos )

ENGINEERINGNET.NL - De umc’s hebben verder ook de mogelijkheid om op basis van dit contract diensten af te nemen op het gebied van support en onderhoud, beheer, clouddiensten en advies.

Hiermee worden de ziekenhuizen in staat gesteld om op een efficiënte manier hun server- en storage infrastructuur door te ontwikkelen, daar waar mogelijk samen te werken, gegevens uit te wisselen en mogelijkerwijs op kosten te besparen. De overeenkomst heeft een initiële looptijd van drie jaar.

Met de ondertekening van het contract wordt Atos met SLTN de belangrijkste leverancier van server- en opslagdiensten aan ruim 65.000 eindgebruikers van deze zeven umc’s: het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam, het Erasmus MC in Rotterdam, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) , het Maastricht UMC+ (MUMC+), het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht), en het VU medisch centrum (VUmc) in Amsterdam.