• 19/10/2017

Risico's en veiligheidsmaatregelen bij elektrische installaties - invitatie

Elektriciteit is echt niet zonder gevaar. Ook voor volwassenen blijft het telkens weer uitkijken. Daarom organiseert SBM de opleidingen "BA4 gewaarschuwd" en "BA5 vakbekwaam".

Trefwoorden: #BA4 gewaarschuwd, #BA5 vakbekwaam, #elektrische installaties, #opleiding, #Risico, #SBM, #veiligheidsmaatregelen

Lees verder

Productnieuws

( Foto: © Pixabay )

ENGINEERINGNET.BE - Wist u echter dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun mensen die in de omgeving van elektrische installaties werken?

Er gebeuren nl. nogal wat ongevallen op dat gebied, waardoor de wetgever volgende verplichting oplegt: elke werkgever moet een dossier samenstellen waarin hij bepaalt of een persoon die met elektriciteit in contact komt “BA4 gewaarschuwd” of “BA5 vakbekwaam” moet zijn.

Het is dan echt belangrijk die werknemers opleiding te geven zodat ze inderdaad “gewaarschuwd” of “vakbekwaam” zijn.

BA4 (gewaarschuwd) 
richt zich naar al wie werkt in de nabijheid van elektrische installaties. SBM richt diverse open opleidingen BA4 (gewaarschuwd) in. Ook in company kan u die training trouwens organiseren.

BA5 (vakbekwaam) 
is dan een hoger niveau, die opleiding is bedoeld voor wie echt aan elektrische installaties werkt en superviseert. Ook hier kan u kiezen voor zowel open als in company aanbod, zie BA5 (vakbekwaam).

Schrijf nu in voor één van de vele edities via BA4 (gewaarschuwd) of BA5 (vakbekwaam) !

U kan bij SBM terecht voor allerlei veiligheidsopleidingen.
U vindt hier een overzicht van de open opleidingen.

Vraag gerust ook naar ons in company - op maat mogelijkheden via
+32 (0)50 40 30 90 of myriam.vlieghe@sbm.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.