SendCloud wint Deloitte Technology Fast 50 2017

SendCloud uit Eindhoven, voert dit jaar de lijst aan van snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Het bedrijf realiseerde een omzetgroei van 5.463% over de afgelopen vier jaar.

Trefwoorden: #Camptoo, #Deloitte, #Deloitte Fast 50, #groeibedrijf, #rising start, #SendCloud

Lees verder

nieuws

( Foto: Deloitte )

ENGINEERINGNET.NL - SendCloud voert de Technology Fast 50 aan en mag zich dit jaar het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland noemen. Bynder en VoIPGRID eindigden op de tweede en derde plaats met groeipercentages van respectievelijk 3.792% en 2.216%.

Dit bedrijf heeft een tool ontwikkeld waarmee webshops op een eenvoudige en goedkope manier bestellingen kunnen verwerken en versturen. Rob van den Heuvel, oprichter en CEO van SendCloud: “Om na de Rising Star 2014 ook de Fast 50 te winnen, is een mooie bekroning van het harde werk van het hele team.”

Binnen de Technology Fast 50 genomineerden is nog een bedrijf in de prijzen gevallen. Zo won MeetingSelect de Most Sustainable Grower Award (de prijs voor het bedrijf dat het langst aaneengesloten in de ranking staat).

Camptoo werd door de onafhankelijke jury dan weer uitgeroepen tot Rising Star 2017. De jury lette wat betreft de ondernemingsplannen van de tien genomineerden op een aantal punten, waaronder schaalbaarheid, innovatiekracht en omzetpotentie. Dit bedrijf is een huur- en verhuurplatform van campers en caravans.

Datingplatform The Inner Circle werd tenslotte nog uitgeroepen tot de Most Disruptive Innovator 2017.