Verhegge en Astro-plan winnen Aquafin-awards

Aquafin reikte onlangs zijn jaarlijkse awards uit voor het advies- en ingenieursbureau en de aannemer die het voorbije jaar het meest kwaliteitsvol en omgevingsvriendelijk tewerk gingen.

Trefwoorden: #aannemer, #adviesbureau, #Aquafin, #Astro-Plan, #award, #ingenieursbureau, #Kwaliteitsaward, #Minder Hinder Award, #Verhegge

Lees verder

Nieuws

( Foto: Aquafin )

ENGINEERINGNET.BE - De Minder Hinder award was dit jaar voor aannemersbedrijf Verhegge Marc uit Zedelgem. Besix Infra uit Schelle werd tweede en Gebr. Van den Berghe uit Beveren derde.

Winnaar Verhegge: “Voor ons betekent de Minder Hinder award dat we goed bezig zijn. Het is fijn dat we die bevestiging van Aquafin krijgen maar ook van de buurtbewoners waar we werken.”

De kwaliteitsaward was dit jaar voor Astro-plan uit Aalst. Cnockaert uit Wervik en Irtas uit Sint-Niklaas werden respectievelijk tweede en derde.

Winnaar Astro-plan: “We hebben deze award al een paar keer gewonnen maar het blijft iets waaraan je niet gewend geraakt. Het is ook opvallend dat alle genomineerden familiebedrijven zijn. Misschien ligt bij kleinere bedrijven de druk om kwaliteit te leveren nog net iets hoger.”