B&R lanceert nieuwe industriële computers: Automation PC 3100

B&R breidt haar industriële pc-portfolio uit. De Automation PC 3100 en Panel PC 3100 combineren de voordelen van een compact systeem met de prestaties van de nieuwste Core i-serie processors

Trefwoorden: #Automation PC 3100, #B&R, #industriële computer, #panel pc, #Panel PC 3100

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze systemen zijn verkrijgbaar als losse compacte computer (Automation PC 3100) of als een beeldscherm waarin de computer ingebouwd is (Panel PC 3100).

Veelzijdigheid door middel van modulariteit
De processoren zijn gebaseerd op de zevende generatie Core i-technologie van Intel. Er kan gekozen worden uit de volledige reeks van Celeron tot Core i7-processor. Een voordeel van deze nieuwste Core i-technologie is dat de prestaties aanzienlijk zijn verhoogd, terwijl het energieverbruik verlaagd is.

Alle processoren worden passief gekoeld, waardoor de behoefte aan interne ventilatoren verdwenen is. De Panel PC 3100-computers zijn standaard voorzien van passieve koeling. Door hun hoge prestaties en compacte afmetingen valt de Automation PC 3100-serie perfect tussen de ultracompacte Automation PC 2100-serie en de high-end Automation PC 910-serie in. Machinebouwers hebben hierdoor nu nog meer keuze om een industriële computer samen te stellen die volledig aan hun specifieke eisen voldoet.

De nieuwe Automation PC 3100-computers bieden veel verschillende interface opties aan. Twee uitbreidingssloten zijn beschikbaar waarin insteekkaarten geplaatst kunnen worden. Er kan gekozen worden voor seriële interfaces, Ethernet-, CAN- of POWERLINK-insteekkaarten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een UPS-oplossing of bijvoorbeeld een audio-interfacekaart.

De industriële computers bieden plaats aan twee CFast-opslagkaarten van maximaal 256 GB per stuk. Deze CFast-kaarten kunnen ingesteld worden als RAID-set om zo bescherming te bieden tegen uitval van een CFast-kaart. Verder kan er tot 32 GB ramgeheugen geplaatst worden.

Schaalbare Panel PC
De Automation PC 3100 is ontworpen om via een extern scherm bediend te worden. De Panel PC 3100 wordt gecombineerd met een Automation Panel, om zo een ​​complete Panel PC te vormen. De Automation Panels zijn beschikbaar vanaf 10 inch en men heeft de keuze uit zowel 4:3 VGA-schermen als uit Full HD-breedbeeldpanelen.

Daarnaast kan er gekozen worden voor single- of multi-touch, waarbij multi-touch veilige tweehandenbediening mogelijk maakt. <<

Voor meer informatie:
www.br-automation.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.