• 11/01/2018

INE 2018: Let’s talk innovation & automation - invitatie

De derde en inmiddels grootste editie van het 1-dags netwerkevent INE 2018 gaat door op 22 februari 2018 in Brabanthal Leuven. 110 Benelux technologie-en solutionpartners zijn op het appel.

Trefwoorden: #automatisatie, #Expoadvice, #INE 2018, #innovatie, #Kortrijk Xpo

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - INE of Indumation Network  Event is ondertussen uitgegroeid tot het grootste VIP-netwerkevent, waar het management van de technologiebedrijven en integratoren een 1200 directieleden, eigenaars en afdelingshoofden uit industriële bedrijven in stijl ontvangt in 5 moodboxen.

De bedoeling van dit event is om beslissingsnemers uit de industrie, die kampen met uitdagingen, vragen omtrent automatiseren, optimaliseren, innoveren, digitaliseren, te wijzen op trends, oplossingen, methodiek en hints en pitfalls tijdens hun innovatietraject.

Op een informele, discrete, stijlvolle manier kunnen bezoekers gesprekken aangaan met het management van bedrijven zoals Siemens, Bechkhoff, Phoenix, Bosch-Rexroth, ABB, Actemium enz.., en krijgen verhelderende uitleg over hoe, op welke manier, en met wie, zij oplossingsgericht later rond de tafel kunnen gaan zitten om een project en plan optimaal uit te werken.

INE 2018 is uitgegroeid tot een gegeerd event met gezellige praat- & demolounges, met gratis catering en parking.

Het event bezoeken kan door te surfen naar www.networkevent.be/ine en bij de knop bezoeken te klikken op registreren. Als u geen code hebt klikt u door en kan u opteren om de lijst van de 110 techno-parnters te openen. Klik op de partner van uw keuze en via het contactformulier kan u een code opvragen waar u zich ( en een collega/partner) kan registreren.
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.