Qualifio haalt 3 miljoen euro op in investeringsronde

Qualifio, Europese marktleider in software voor interactieve marketing en data collectie, heeft onlangs 3 miljoen euro opgehaald in een Serie A investeringsronde.

Trefwoorden: #expansie, #investeringen, #Qualifio, #SaaS, #SRIW, #Volta Ventures

Lees verder

Techniek

( Foto: Qualifio )

ENGINEERINGNET.BE - In 2011, lanceerde Qualifio een SaaS platform dat haar klanten toelaat om hun online publiek te animeren/engageren en data te verzamelen door gebruik te maken van meer dan 40 soorten online soorten campagnes.

Olivier Simonis en Serge Rappaille, CEO en CTO van Qualifio: “Tot nu toe zijn we altijd gegroeid door middel van eigen investeringen. De Europese markt is zeer dynamisch en de vraag naar slimme oplossingen voor dataverzameling en klantsegmentering blijft groeien. Zeker met het oog op de GDPR wetgeving. In Volta Ventures en SRIW vonden we de perfecte partners om deze groei te ondersteunen in de komende jaren.”

De investeringen zullen gebruikt worden om verder te bouwen aan hun platform en om haar positie te verstevigen als de referentie in engagement van online communities en data collectie.

Daarnaast wordt ook een geografische expansie van de activiteiten beoogd naar Duitsland en Scandinavië (het bedrijf heeft momenteel kantoren in Louvain-la-Neuve, Parijs, Amsterdam en Madrid).


De investeerders zijn het Gentse Volta Ventures, een van de meest actieve VC fondsen in België, en SRIW (Société Régionale d’Investissement de Wallonie), de investeringstak van het Waalse Gewest.