• 15/03/2018

ACE publiceert nieuwe catalogus met dempingsproducten

De 300 pagina’s tellende Nederlandstalige hoofdcatalogus van ACE, specialist in industriële dempingstechniek, is compleet vernieuwd. De catalogus is online verkrijgbaar.

Trefwoorden: #ACE, #catalogus, #dempingsproducten

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Alle producten op het gebied van dempingstechniek, snelheidsregulering, trillingsdemping en veiligheid zijn overzichtelijk gerangschikt en voorzien van uitgebreide technische specificaties, beeldmateriaal en toepassingsvoorbeelden.

ACE is erkend specialist op het gebied van industriële dempingstechniek en wereldwijd vertegenwoordigd in 45 landen. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed spectrum aan dempingsproducten om bewegende massa’s snel, zacht en nauwkeurig af te remmen of om schadelijke trillingen te isoleren. Machines worden hierdoor sneller, stiller, lichter en goedkoper en hebben een langere levensduur.

Uiteenlopende toepassingen
Alle producten zijn in de nieuwe catalogus ingedeeld in vier categorieën: dempingstechniek, snelheidsregulering, trillingsdemping en veiligheidsproducten. Elk segment heeft een eigen kleur die ook is doorgevoerd in alle brochures, de beursstand, de demobus en op de website www.ace-ace.com.

De producten van ACE worden in de meest uiteenlopende sectoren toegepast: van de levensmiddelen-, metaal, en textielindustrie tot de landbouw, offshore en medische technologie. In de catalogus zijn per productcategorie verschillende toepassingsvoorbeelden uitgelicht.

Bescherming tegen agressieve vloeistoffen en corrosie
Het assortiment industriestootdempers bevat meer dan 200 verschillende modellen: van het kleinste model met 4 mm slag tot het grootste met een slag van 406 mm. Nieuw in de catalogus zijn de industriestootdempers in de series PMCN150 tot PMCN600 en PMCN150-V4A tot PMCN600-V4A.

Deze hebben als speciale eigenschap een compacte, absoluut dichte kap. De eerste serie stootdempers biedt een goede bescherming tegen agressieve vloeistoffen en de tweede tegen corrosie. Doordat de PMCN-serie ook beschikbaar is in rvs-uitvoering is deze bij uitstek geschikt voor de levensmiddelenindustrie.

Trillingsisolatie
Geluidsreductie en trillingsisolatie hebben niet alleen een gunstige uitwerking op mens en milieu, maar zorgen ook voor minder uitval tijdens de productie en dus voor een hogere productiecapaciteit. Op het gebied van trillingsdemping beschikt ACE over trillingsisolerende matten, rubber-metaal-isolatoren en laagfrequente luchtveerelementen. De productinformatie over trillingsdempers is in de nieuwe catalogus verder uitgebreid.

Beveiliging bij noodstops
Ook op het gebied van veiligheid biedt ACE een groot pallet aan dempingsproducten. Deze zorgen voor het veilig vertragen van destructieve krachten van bewegende massa’s en spelen vooral bij noodstops een belangrijke rol. Nieuw in de categorie veiligheidsstootdempers zijn de series SDH38 tot SDH63 en SDP63 tot SDP160.

Deze zijn speciaal ontwikkeld voor noodstopgebruik en bijzonder geschikt om de eindposities van transport- en kraaninstallaties, zwaarlasttoepassingen en testbanken te beschermen. Op het gebied van veiligheidsdempers is de TUBUS TI nieuw toegevoegd aan het portfolio van ACE. Vergeleken met de gangbare elastomeerdempers zorgen deze dempers voor een energieabsorptie van maximaal 96% zonder terugslageffect. De TUBUS TI-serie is eveneens zeer geschikt voor noodstoptoepassingen bij zwaarlast- of kraaninstallaties en ook prijstechnisch interessant.

Verkrijgbaarheid catalogus
Een gedrukt exemplaar van de nieuwe catalogus kan worden aangevraagd via benelux@ace-int.eu. Ook is deze als download beschikbaar op de website van ACE: www.ace-ace.com/com/cad-downloads/downloads.html.

De technische specialisten van ACE staan paraat voor het maken van gedetailleerde technische offertes, inclusief een montagevoorstel en de gegevens over machinebelasting, afremtijd, belasting, etc.

Geïnteresseerden kunnen met vragen terecht bij Han Titulaer (Backoffice BeNeLux) via e-mail benelux@ace-int.eu of telefoon +31-165-714455.


Voor meer informatie
ACE Stoßdämpfer GmbH, Benelux
Maasstraat 24 - NL-6241DJ Bunde
r-kueppers@ace-int.eu - www.ace-ace.de



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.