Ine Truijen oprerationeel manager bij twee ingenieursbureaus

Sinds begin februari heeft Ine Truijen de functie van Operationeel Manager opgenomen voor zowel Newpoint Professionals als voor zusterbedrijf Cartesio.

Trefwoorden: #Cartesio, #Ine Truijen, #ingenieursbureau, #Newpoint Professionals, #operationeel manager, #recruitment

Lees verder

HR

( Foto: Cartesio )

ENGINEERINGNET.BE - Newpoint Professionals en zusterbedrijf Cartesio kenden sinds hun oprichting een enorme groei. Beide bedrijven werden opgericht door zaakvoerders Guy Mentens en Johan Bastiaens.

In 2016 steeg de omzet met 50% en in 2017 mochten ze zelfs spreken van een verdubbeling. De uitdaging van Truijen is om vanuit het hoofdkantoor in Hasselt de activiteiten in de regio’s Limburg, Kempen en Vlaams-Brabant verder uit te bouwen.

De focus van zaakvoerders Guy Mentens en Johan Bastiaens zal de komende tijd liggen op de verdere strategische groei van de groep.

Ine Truijen: “Ons team bestaat nu uit 28 vaste medewerkers. Om onze groei verder te kunnen zetten, zoeken we bovendien nog drie extra account managers. En dat is nodig om de meer dan 50 openstaande vacatures bij onze klanten in te vullen.”


Ingenieursbureau Cartesio is gespecialiseerd in sourcing en recruiting van engineers en zusterbedrijf Newpoint Professionals is expert in Project Management.