AKKA Belgium opent extra kantoor in Luik

Vandaag opent AKKA Belgium een nieuw kantoor in Luik. Het nieuwe kantoor zal plaats bieden aan 30 medewerkers en de opening ervan past perfect in de strategie van het bedrijf.

Trefwoorden: #AKKA Belgium, #AKKA Technologies, #lokaal kantoor, #Luik

Lees verder

Techniek

( Foto: AKKA )

ENGINEERINGNET.BE - Bij het omgaan met klanten en medewerkers gaat AKKA Belgium uit van een strategie van nabijheid. Om deze geografische nabijheid te bewerkstelligen, worden hun kantoren over het hele land gepositioneerd.

Luik wordt hun vijfde lokale vestiging. Er waren al kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Braine l’Alleud. Via lokale aanpak willen ze hun klanten de best mogelijke service bieden.

De nieuwe kantoren in Luik zijn gesitueerd in het Cap Business Center, slechts enkele minuten verwijderd van belangrijke klanten zoals Safran Aero Booster, en zullen gebruikt worden door ingenieurs die actief zijn bij klanten in de regio.

Op deze manier kunnen zij nog sneller tussenkomen bij de klant wanneer nodig. Het bedrijf stelt ongeveer 150 ingenieurs te werk in de regio.


ACHTERGROND
AKKA Technologies werd opgericht in 1984 en is de Europese leider in engineering consulting en R&D services in de mobiliteitssector. Met meer dan 15.000 getalenteerde medewerkers, die actief zijn in meer dan 20 landen, produceerde de Group in 2017 een omzet van 1,3 miljard euro.