• 15/03/2018

Inspiratiesessie: “Uw innovatie, van inspiratie tot actieplan” - uitnodiging

Nood aan nieuwe ideeën waarmee u geld kunt verdienen? Maar waar beginnen? Een coherent innovatieplan opstellen dat past bij uw bedrijf is niet eenvoudig. Laat u inspireren in deze workshop!

Trefwoorden: #Agoria, #innovatie, #innoveren, #opleiding, #Sirris

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Innoveren kan rond heel veel aspecten, maar waar best beginnen en waarom? Een coherent innovatieplan opstellen dat past in de strategie van uw bedrijf is niet eenvoudig. Wij kunnen u daarbij helpen. Laat u inspireren in deze interactieve workshop.

In deze inspiratiesessie reiken we u de trends en toekomstperspectieven voor de maakindustrie aan. Wat mag u verwachten? Een tiental strategische innovatieassen voor het businessmodel, het product en/of de fabriek van de toekomst. Deze informatie wordt geïllustreerd met tientallen voorbeelden.

Tijdens de interactieve sessie werkt u continu aan uw eigen score van de thema's. Op het einde van de namiddag heeft u inzicht in de bredere trends in de Belgische technologische industrie, heeft u geleerd welke innovatiepaden uw sectorgenoten bewandelen en heeft u dit kunnen vertalen naar een heatmap en enkele ideeën in de specifieke context van uw bedrijf.

Tijdens deze workshop gebruiken we het Masterplan Innovatie, dat Sirris en Agoria samen ontwikkelden. Het is gebaseerd op verschillende roadmaps, inzichten van innovatie-experten en beste praktijken, en werd gevalideerd door tientallen bedrijven.

Het stelt u in staat uw eigen innovatiestappen te structureren en te positioneren. Tijdens de sessie krijgt u uw persoonlijke kopie van dit Masterplan Innovatie mee naar huis.

Programma
15:30  Ontvangst en koffie
16:00  Intro
16:10  Interactieve inspiratieworkshop
18:00  Netwerking drink met broodjes

Inschrijving
Deelname is gratis, maar registratie is verplicht.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 20.

Doelgroep
Bedrijven uit de maakindustrie, regio bij voorkeur Vlaams-Brabant, functies vooral management, R&D, marketing.

Klik hier voor meer informatie.

Het project “Innovatief ondernemen: van inspiratie tot actieplan kwam tot stand met steun van Smart Hub Vlaams-Brabant.

Lees méér over: Sirris



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.