• 22/03/2018

Bezoek CeMAT - wereldbeurs voor de intralogistiek - uitnodiging

CeMAT in Hannover gaat dit jaar door van 23 tot en met 27 april 2018. Plan nu alvast uw bezoek aan deze vakbeurs en registreer u nu voor een gratis toegangskaart.

Trefwoorden: #CeMAT, #intralogistiek, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - CeMAT 2018, unieke beurs voor samenspel van Smart Logistics en Smart Industry, biedt u concrete oplossingen, maar ook bezoekers uit de hele wereld en een waar vuurwerk van innovaties.

Met CeMAT-evenementen over de hele wereld biedt Deutsche Messe topbeurzen voor intralogistiek in de belangrijkste markten. De branche kan zo in de verschillende landen en regios haar producten en innovaties aan het publiek presenteren.

De beurzen wereldwijd zijn voortgekomen uit de CeMAT in Hannover, belangrijke wereldbeurs voor intralogistiek en supply chain management. CeMAT wordt met ingang van 2018 elke twee jaar samen met de HANNOVER MESSE georganiseerd. De volgende CeMAT vindt plaats van 23 t/m 27 april 2018.

Innovatieve en energiezuinige heftrucks, complexe en volledig geautomatiseerde transportinstallaties, kranen, hefwerktuigen en werkpodiums, rek- en magazijnsystemen, de nieuwste systeembesturingen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie voor logistiek.

Op de CeMAT in Hannover zijn alle deelgebieden van de intralogistiek vertegenwoordigd. Auto-ID-systemen, robotlogistiek en verpakkingstechniek voor intralogistiek ronden het geheel af.

TradeFairs.be organiseert een speciale eendaagse chartervlucht naar Hannover op maandag 23 april 2018. Meer info vindt u op de website: www.global-fairs.com/chartervluchten

Bezoek ook de Belgische exposanten op CeMAT en HANNOVER MESSE. Een exposantenlijst kan u vinden op de websites van de twee beurzen onder >Exhibitor & product search .

Neem graag contact op met Global Fairs voor meer informatie ivm het exposeren of bezoeken van een beurs in Hannover of Neurenberg.

Registreer hier voor een gratis toegangskaart.


Voor meer informatie:
Global Fairs SA
Vertegenwoordiging van Deutsche Messe en NürnbergMesse in BeLux
Mevr. Simone Bothmer
Tel. +32 16 734551
info@global-fairs.com - www.global-fairs.com/toegang_cemat



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.