Easyfairs beloont exposanten met meeste Pumps & Valves bezoekers

Easyfairs reikte een award uit aan de exposanten die, via hun gepersonaliseerde uitnodigingskaarten, het meeste bezoekers naar de beurs Pumps & Valves konden lokken.

Trefwoorden: #award, #B.I.P. Elneo, #bezoekers, #easyfairs, #exposanten, #KSB, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Een geslaagde beurs is het resultaat van gebundelde inspanning van zowel de organisator als de exposanten.

Easyfairs deed tig inspanningen om geïnteresseerde bezoekers naar Antwerp Xpo en de beurs Pumps & Valves te lokken op 21 en 22 maart, maar ook heel wat exposanten dragen daartoe hun steentje bij.

Een inspanning die easyfairs naar waarde schat en de exposanten die via hun gepersonaliseerde uitnodigingskaarten het meeste bezoekers lokten, werden dan ook aan het einde van de beurs figuurlijk in de bloemetjes gezet met de marketing award, een fles gin en een gratis halve pagina advertentie in Engineeringnet Magazine ter waarde van 1.550 euro.

Er was een award voor de grote standen (meer dan 24 m²) en één voor de kleine standen (minder dan 24 m²). Bij de groten ging de award naar KSB en bij de kleinen viel de eer B.I.P. Elneo te beurt.


(Patrick Vandenkendelaere)