Apex Dynamics breidt uit met 3-traps tandwielkasten

Apex Dynamics geeft gehoor aan de marktvraag om tandwielkasten met hogere ratio’s en breidt de economische PGII (recht) en PGIIR (haaks) serie uit met 3-traps reductoren.

Trefwoorden: #Apex Dynamics, #reductor, #tandwielen, #tandwielkast

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Apex Dynamics )

ENGINEERINGNET.BE - In standaarduitvoering kunnen tandwielkasten uit deze serie met ratio’s tot en met 1.000:1 geleverd worden. Deze serie is direct uit voorraad leverbaar en heeft de klant daardoor binnen max. 3 weken in huis.

De belangrijkste kenmerken van de 3-traps-uitvoering van de PGII en PGIIR serie:

  • Stalen huis en uitgaande as met spie
  • Zowel recht als haaks leverbaar
  • Rechte vertanding
  • 8 extra ratio’s van 120:1 tot en met 1000:1 in 3 bouwgrootte 40, 60 en 80
  • In een rechte én haakse uitvoering leverbaar
  • De hoogste koppels en kleinste speling van alle economy reductoren in de markt!
  • Levertijd: 2 tot 3 weken

Binnen het bestaande productprogramma was het natuurlijk al mogelijk om deze hogere ratio’s te leveren maar in sommige gevallen was de oplossing te groot (bij het combineren van reductoren) of simpelweg te kostbaar (high-end AH- of AHK-serie).

In beide vallen is de gunstig geprijsde PGII of PGIIR serie een uitstekende oplossing. Net als alle andere series tandwielkasten van Apex Dynamics zijn ook de PGII en PGIIR te gebruiken in combinatie met servomotoren van alle bekende fabrikanten.

Er is dan ook geen reden meer om verder te kijken dan Apex Dynamics als u een stabiele, langzaam draaiende as wilt bewerkstelligen. Ons ‘Harder lopen’ slaat in deze dus op de hogere ratio’s van deze unieke, betaalbare serie tandwielkasten.




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.