• 27/03/2018

Visie ondersteunt menselijke waarnemingen

Visiongeek ontwikkelt visietechnologie om accurate kwaliteitscontroles uit te voeren. De inspectie gebeurt automatisch, in line in je productie en tegen hoge snelheid.

Trefwoorden: #Emsys, #kwaliteitscontrole, #Taste Westerlund, #visietechnologie, #Visiongeek

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Visiongeek is een jong bedrijf, dat deel uitmaakt van Emsys en Taste Westerlund. Onze activiteiten: met behulp van visietechnologie in line controles uitvoeren.

Dit geeft inzicht in de kwaliteit van een productierun, waarbij zelfs kleine afwijkingen taot op micron-niveau gedetecteerd kunnen worden. Belangrijk hierbij is dat de juiste componenten gekozen worden en uiterst correct op elkaar afgestemd worden.

We maken gebruik van verschillende technieken om beelden te capteren en werken volgens een specifieke methodiek. Een doordachte opstelling van een visiesysteem geeft onze klanten bijkomende informatie om het bestaande proces te kunnen optimaliseren op lange termijn.

Misschien weet je goed wat je met visietechnologie wil bereiken en komen we samen snel tot een afgebakend project. Wil je eerder de mogelijkheden in de brede zin onderzoeken

Ontdek ons aanbod op www.visiongeek.eu


Voor meer informatie:
Visiongeek
Brouwersvliet 19-21 - 2000 Antwerpen
www.visiongeek.euBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.