Advanced Engineering: spitstechnologie in Flanders Expo - uitnodiging

Op 16 en 17 mei 2018 wordt Flanders Expo Gent omgetoverd tot een tweedaags feest voor de creatieve geest. Op Advanced Engineering ontdek je de technologie en de Belgische makers van morgen.

Trefwoorden: #Advanced Engineering, #designers, #easyfairs, #ingenieurs, #innovatiemanagers, #productontwikkelaars, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Ingenieurs, productontwikkelaars, designers en innovatiemanagers uit verschillende sectoren ontdekken er de nieuwste snufjes en laten zich inspireren door Belgische technologiepioniers van bij NASA tot Umicore en Lotto Soudal.

Dit gloednieuwe event voor de vervaardiging van vernieuwende producten laat u kennismaken met alle aspecten van het creatieproces: ontwerp, engineering en prototyping, materialen en componenten, maar ook connectiviteit komt aan bod.

Op de eerste editie van Advanced Engineering kunnen bezoekers meer dan 100 standhouders, experten uit de machinebouw, lucht- en ruimtevaart, automotive, consumer en B2B products en ontwikkeling van bouwmaterialen ontmoeten.

Inspirerende tech-sessies door Belgische pioniers
Op woensdag 16 mei staan er in de voormiddag drie inspiratiesessies op de agenda. Van Egbert Lox, Sr. Vice President komt u te weten hoe Umicore, omgaat met materiaaltechnologie in een snel veranderende wereld.

Sam Waes is ESA technology broker bij Verhaert en geeft tijdens zijn presentatie en exclusieve workshop input over welke toepassingen en knowhow uit de ruimte inzetbaar zijn voor onze producten hier op aarde.

Peter Hinssen zorgt op zijn beurt voor een ware shocktherapie en verandert uw blik op de toekomst en technologie tijdens zijn ‘The Day After Tomorrow’-lezing.

Op donderdag 17 mei kan u onder andere registreren voor de sessie van Tom Lambot. Deze Belgische tech-pionier werkt voor NASA en zoekt als Lead Engineer en Co-Founder van rLoop naar de oplossing voor de hyperloop van Elon Musk.

Eric Van Zele, Trens Manager van het jaar 2013, spreekt over de gevolgen wanneer bedrijven niet investeren in technologie terwijl Servaas Bingé, ploegdokter van Lotto Soudal en Bert Celis, Co-Founder van Flanders' Bike Valley bekijken hoe sportprestaties door technologie beïnvloedt kunnen worden.

In de namiddag krijgt u telkens de kans om en petit comité rond de tafel te zitten met verschillende captains of industry rond thema’s zoals design thinking, additive manufacturing, smart vehicles, artificial intelligence en circulaire economie.


Klik hier voor meer informatie over het programma en registratie.Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.