Carrière in energietransitie was hoofdthema op MOCE

Studenten, starters en (young) professionals bezochten gisteren de 100 bedrijven uit de maritieme, offshore en energiesector op het Maritime & Offshore Career Event in het WTC Rotterdam.

Trefwoorden: #energiesector, #maritiem, #Maritime & Offshore Career Event, #MOCE, #offshore, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Navingo )

ENGINEERINGNET.BE - Bedrijven presenteerden zich, tijdens de twaalfde editie van het Maritime & Offshore Career Event (MOCE), op de beursvloer via case studies en tijdens talkshows met movers en shakers uit de industrie.

Een bezoeker verwoordde zijn beursbezoek als volgt: “Face-to-face je potentiële werkgever ontmoeten, heeft echt een meerwaarde. In vergelijking met een online sollicitatie kun je hier jezelf echt presenteren en een indruk achterlaten.”

Naast jezelf presenteren, stond ook het delen van kennis en doorontwikkeling centraal op MOCE met de verschillende case studies en de ON AIR Talkshows op Community Square.

Onder leiding van de Jan Versteegh gingen professionals in gesprek over onderwerpen die de industrie de komende jaren op zijn kop gaan zetten.

Bedrijven zijn steeds meer bezig over hoe zij onderdeel uit kunnen maken van het toekomstige energiesysteem. Met name om de juiste werknemers aan zich te binden.