Bezoekers en exposanten tevreden over Maintenance en Pumps & Valves 2018

Deze vakbeurzen voor industrieel onderhoud, voor pompinstallaties en uitrusting van vloeistoffen en gassen ontving 5.135 bezoekers. Zowel bezoekers als exposanten waren uitermate tevreden.

Trefwoorden: #Antwerp Expo, #easyfairs, #Maintenance, #Pumps & Valves, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Op 21 en 22 maart 2018 werden Maintenance en Pumps & Valves voor de vierde keer dat samen in Antwerp Expo georganiseerd. Het evenement kon op heel wat enthousiasme rekenen, zowel vanwege de leveranciers en producenten als de bezoekers.

Traditiegetrouw voorzag organisator Easyfairs een rijkgevuld randprogramma. Dit jaar was er opnieuw de uitreiking van de BEMAS Digital Innovation Award en werd uitgepakt met een reeks masterclasses in de onderhouds- en pompenwereld door experts.

Wim Kegelaers, Easyfairs: “Om echt toegevoegde waarde te kunnen bieden, hebben we eerst een uitgebreide enquête gevoerd om na te gaan welke onderwerpen onderhouds- en technische mensen nu echt bezighouden.

Op basis van de resultaten van niet minder dan 745 respondenten werden dan elf masterclasses op punt gezet. Een programma op maat van de industrie dat werd bevestigd.”.

Ten slotte kon een nieuw initiatief op heel wat enthousiasme van de bezoekers rekenen: de Robot Demo Ruimte.

Kegelaers: “Drones, Robots en Cobots zijn ‘hot topics’ in de onderhoudswereld. De techniek is de kinderschoenen aan het ontgroeien en we staan voor de grote doorbraak. Toch lijkt het voor veel professionelen nog een sciencefictionverhaal te zijn.

Vandaar dat we een stand voorzien hadden waar de partners in het Europese Interreg project van BEMAS en KICMPI de verschillende mogelijkheden en toepassingen demonstreerden.”


Dit zijn data van volgende edities:
Maintenance 2019 wordt op 27 en 28 maart 2019 samen met Worksafe 2019 en M&R 2019 georganiseerd. Op 25 en 26 maart 2020 wordt de combi Maintenance en Pumps & Valves opnieuw in Antwerp Expo georganiseerd.