Start-up wedstrijd Demo Day staat in de steigers

Demo Day, de jaarlijkse hoogmis voor de Belgische start-up wereld, is dit jaar een van de blikvangers tijdens het gloednieuwe and& Summit & Festival in Leuven met award-uitreiking.

Trefwoorden: #accelerator, #and& summit & festival, #Bolero Crowdfunding, #crowdfunding, #demo day, #pitchen, #start-up, #Start it @KBC

Lees verder

Nieuws

( Foto: screen YouTube - and& summit & festival )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens Demo Day op 3 mei krijgen 20 beloftevolle start-ups van accelerator Start it @KBC en crowdfunding platform Bolero Crowdfunding de kans om zoveel mogelijk harten te veroveren.

Ze krijgen amper drie minuten tijd, het komt er dus op aan om hun baanbrekend idee op een originele en wervende manier aan de man/vrouw te brengen. Een publiek van investeerders, CEO’s, captains of industry, gevestigde ondernemers en andere start-ups beslist wie de sterkste pitch brengt.

De pitchwedstrijd vindt dit jaar plaats tijdens het and& Summit & Festival. Dit festival tovert Leuven vier dagen lang om tot een echt innovatie-walhalla. Een kruispunt tussen tech, health en creativiteit. Meer dan 100 topsprekers uit binnen- en buitenland buigen zich over het (samen)leven in de stad van de toekomst en laten de wilde ideeën in het rond vliegen.

De winnaar van vorig jaar ging naar huis met 5.000 euro. Dit jaar is de prijzenpot tien keer groter, en mag het publiek prijzen ter waarde van 50.000 euro verdelen over de start-ups.


De 20 geselecteerde start-ups zijn:
Activ84Health, Attractive2Wear, BuildEye, cPark, Cumul.io, Dagvers, Elimity, Epic Blue, Epihunter, INGA Wellbeing, Inmanta, Mobit, POM, Ritchie, SettleMint, Studio Mimoire, Sweepatic, Trimiday, Turbulent, Urban Harvest.