Conferenties belangrijk onderdeel van Sensor + Test 2018 - uitnodiging

Sensor + Test 2018 wordt van 26 tot 28 juni in Nürnberg worden gehouden en zal opnieuw een toonaangevende platform vormen op het gebied van sensoren, meettechniek en testtechnologie.

Trefwoorden: #meettechniek, #Sensor + Test, #sensoren, #testtechnologie, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Sensor + Test )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens deze vakbeurs krijgen de bezoekers de nieuwste technieken op het gebied van sensoren en metingen te zien, en niet alleen op de stands van de 580 exposanten, maar ook tijdens de verschillende technische conferenties en actieprogramma's.

Sensor + Test wordt dit jaar opnieuw aangevuld met twee belangrijke technische conferenties: de 19. ITG / GMA-Fachtagung "Sensoren und Messsysteme" en de European Test and Telemetry Conference - ettc2018.

Parallel aan deze evenementen presenteren de exposanten op de beurs hun nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten op de gratis technische fora in hal 1 en 5.

Op dit moment staan er 55 lezingen op het programma, waaronder een sessie over het speciale onderwerp "Sensor- en meettechnologie in het industriële internet" op de eerste dag van de beurs.

Verder worden er ook praktische demonstraties en ritten in testvoertuigen in het actiegebied georganiseerd. Deze vallen altijd in de smaak bij de bezoekers.