Wat draagt bij aan de successen van de Reliability engineer? - uitnodiging

Met de vraag naar een steeds hogere betrouwbaarheid van assets en de druk op onderhoudskosten zien we dat de interesse in reliability engineering steeds groter wordt.

Trefwoorden: #Mainnovation, #reliability engineering, #webinar

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Mainnovation )

ENGINEERINGNET.BE - Maar wat die reliability engineers dan precies moeten doen en hoe hun activiteiten dan passen in de onderhoudsorganisatie is vaak een lastige vraag. Zeker omdat de resultaten van hun werk niet direct en duidelijk zichtbaar zijn.

In onze projecten zien wij dan ook dat de reliabilty engineers moeite hebben met het voldoen aan de gestelde verwachtingen. Met dit webinar leggen wij uit wat veel voorkomende redenen hiervoor zijn. Tevens wordt uitgelegd hoe men met reliability engineering tot tastbare resultaten komt.

De spreker van het webinar , Roderik de Wolf, is Executive consultant bij Mainnovation met 20 jaar ervaring in onderhoud. Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben bij Shell als proces technoloog en senior process engineer werd hij als productie manager verantwoordelijk voor de productie en onderhoudsafdeling van een waterstofperoxide fabriek.

Bij Mainnovaton heeft hij zich verder gespecialiseerd in interim en change projecten in de chemie, pharma en voedingsindustrie. Daarnaast leidde hij verschillende asset management/RE teams.


Datum webinar: donderdag 31 mei 2018 van 14 - 15 u.