Burke Porter Group neemt Van Hoecke Automation over

De Burke Porter Group (BPG), een toonaangevende wereldwijde fabrikant van intelligente machines, heeft vandaag de aankoop van Van Hoecke Automation (VHA) aangekondigd.

Trefwoorden: #automatisering, #Burke Porter Group, #engineering, #Hoecke Automation, #overname

Lees verder

Techniek

( Foto: screen YouTube - VHA )

ENGINEERINGNET.BE - VHA werd opgericht in 1990 en biedt niet alleen een complementaire productportfolio aan BPG, maar versterkt ook haar aanwezigheid in de productie in België, waartoe ook BEP Europe in Brugge behoort. De onderneming blijft op de huidige locatie in Gavere.

De overnameovereenkomst voorziet in managementcontinuïteit over de bedrijfsactiviteiten van het bedrijf, zonder verandering in de dagelijkse bedrijfsvoering of contacten.

David DeBoer, CEO van BPG: "De toevoeging van Van Hoecke Automation brengt een innovatieve groep hoogopgeleide ingenieurs met zich mee waardoor wij meer diverse producten op wereldwijde schaal kunnen uitbouwen en ondersteunen."

Deze combinatie zal beide bedrijven toelaten om zijn klanten naast innovatieve oplossingen in producten en engineering ook een grotere service en uitgebreide wereldwijde ondersteuning te bieden.


VHA is een in België gevestigde leverancier van productie-automatisering, productmanipulatie en -controle in de voedselverwerkende, maak- en auto-industrie.