Eerste editie Advanced Engineering door velen gesmaakt

Op 16 en 17 mei werd voor de eerste keer Advanced Engineering georganiseerd. De opening van de beurs stond in het teken van het beursthema en werd er een virtueel lintje doorgeknipt.

Trefwoorden: #Advanced Engineering, #Easyfairs, #engineering, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - 1.240 ingenieurs, innovatiemanagers, designers en productontwikkelaars uit verschillende sectoren kwamen tijdens deze tweedaagse samen om hun producten klaar te maken voor de toekomst.

De bezoekers lieten zich inspireren tijdens presentaties door techpioniers van bij rLoop tot Umicore en Lotto Soudal. Bij de 120 aanwezige exposanten maakten ze kennis met innovaties binnen het creatieproces: ontwerp, engineering en prototyping, materialen en componenten maar ook connectiviteit kwamen aan bod.

Op het open event ontdekten bezoekers nog enkele leuke zones met baanbrekende innovaties zoals een volledig elektrische formule 1 wagen, de zonnewagen van het Punch Powertrain Solar Team en een elektrische Range Rover Evoque, waarmee testen worden gedaan naar autonoom rijden door Flanders Make.

Tijdens een korte tevredenheidsenquête gaven de bezoekers een score van 8/10 en ook meer dan 50% van de exposanten nam al een optie op de volgende editie.


Advanced Engineering 2019 - 22 en 23 mei - Flanders Expo Gent