10de editie Solids Antwerpen vlot uit de startblokken

Beursorganisator Easyfairs heeft op dit moment al 100 exposanten ingeschreven, die zullen deelnemen aan de tiende editie van Solids Antwerpen op 17 en 18 oktober 2018 in Antwerp Expo.

Trefwoorden: #afvalverwerking, #Antwerp Expo, #chemie, #Easyfairs, #farmacie, #metaal, #oeding, #recycling, #Solids

Lees verder

nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - De organisatie verwacht dat het totaal aantal exposanten tegen oktober nog zal stijgen tot 140. Tussen de huidige inschrijvingen zitten bekende namen als AZO, Coperion, Dinnissen, J-Tec Material Handling, Lutze Conveying Belux en Matec Massagoed techniek.

Solids Antwerpen is al jaren een belangrijk netwerkmoment voor de poeder- en bulkindustrie in de Benelux. Dit jaar viert het evenement zijn tiende editie.

Accountmanager Marita Marcelis van Easyfairs: “Kijkend naar de huidige inschrijvingen kunnen bezoekers weer rekenen op een breed scala aan bedrijven die actief zijn in de solids industrie. Hier vinden professionals de nieuwste innovaties in de bewerking, opslag en het transport van droge bulkgoederen. Enkele trends die dit jaar spelen zijn kostenbesparing, recycling en veiligheid.”

Bezoekers die op Solids Antwerpen afkomen hebben veelal leidinggevende functies. Ze komen onder andere uit de voeding, chemie, metaal, farmacie en recycling & afvalverwerking.