• 07/06/2018

Rittal presenteert ‘smart’ oplossingen voor alle edge scenario’s

Op de vakbeurs CeBIT 2018 in het Duitse Hannover presenteert Rittal, in hal 12, betrouwbare IT-infrastructuur als sleutel-op-de-deur oplossingen voor alle edge scenario’s.

Trefwoorden: #CEBIT, #edge scenario, #IT-infrastructuur, #kastenbouwer, #Rittal, #smart oplossingen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Samen met partners als ABB en HPE, toont Rittal een reeks baanbrekende edge oplossingen: van Smart Industry tot Smart Mobility. Rittal is niet alleen d!conomy exposant, maar neemt ook deel aan de d!talk conferentie en is keynote speaker bij de opening van de CeBIT Cloud & Data Center Summit.

Tegen 2019 zouden edge IT-systemen zo’n 40% data kunnen verwerken en analyseren afkomstig van het Internet of Things. Volgens andere schattingen zal circa 60% van de cloud servers zich tegen 2025 in edge datacenters bevinden.

Op CeBIT 2018 toont Rittal hoe baanbrekende edge oplossingen er in de dagelijkse praktijk uitzien. Onder het motto “Discover the Edge” kunnen bezoekers systemen als Smart Industry, Smart Mobility, Smart Healthcare en Smart Finance van nabij ontdekken. Ze zijn Rittal’s antwoord op de digitale transformatie in de professionele wereld en de samenleving, gaande van gezondheidszorg, retail, de publieke sector tot alle aspecten van stedelijke infrastructuur.

“De digitalisering plaatst ondernemingen in alle sectoren voor heel wat uitdagingen. Onze edge oplossingen ondersteunen bedrijven bij het snel, eenvoudig en kostenefficiënt implementeren van op maat gemaakte IT-infrastructuren. Hierdoor kunnen ze doelgericht gebruik maken van innovatieve oplossingen voor edge datacenters”, aldus Andreas Keiger, Executive Vice President van de Rittal IT Infrastructure Global Business Unit.

Edge in de praktijk: slimme oplossingen
In Smart Industry toont Rittal, samen met partners ABB en HPE, toepassingen die focussen op digitale transformatie in industriële omgevingen. Hier ervaren ondernemingen hoe ze betrouwbare datacenters met hoge IP-rating kunnen bouwen (binnen of buiten de productiehal) wanneer lokaal extra IT-capaciteit vereist is voor Smart Factory toepassingen.

Het onderdeel Smart Healthcare belicht enkele uitdagingen van digitalisering in deze specifieke sector. Zo bijvoorbeeld ontdekken bezoekers hoe gevoelige patiëntgegevens beveiligd kunnen worden door middel van betrouwbare IT-infrastructuur.

Intelligente technologieën zoals autonoom rijden en verkeersgeleidingssystemen zijn afhankelijk van de veilige, betrouwbare en vooral snelle verwerking van grote hoeveelheden gegevens. Een hoge beschikbaarheid van gegevens met geringe latentietijden zo dicht mogelijk bij de gegevensbron is daarom essentieel. Hiervoor toont Rittal oplossingen onder de noemer Smart Mobility.

Innovatieve koeloplossingen voor maximale betrouwbaarheid
Voor een betrouwbare, storingsvrije werking van IT-systemen in datacenters, is een krachtige koeling noodzakelijk. Op CeBIT toont Rittal een breed assortiment nieuwe IT-koelsystemen, ontwikkeld voor gebruik in losse racks tot complete datacenters. Daartoe behoren systemen op basis van koelmiddel met een output van 20 kW, hybride oplossingen met indirecte vrije koeling en een vermogen van 35 kW, en een nieuwe generatie watergekoelde IT-koelsystemen.

Inzicht in slimme oplossingen
Complementair aan wat getoond wordt op de stand, is Rittal dagelijks ook gastheer voor een aantal presentaties door specialisten in Smart Mobility, Smart Retail en Smart Finance. Bovendien neemt Rittal deel aan CeBIT’s d!talk conferentie en geeft, op de Expert Stage in hal 12, presentaties over de actuele topics “Open Compute Infrastructure - Open Hardware. Open Software. Open Future.” en “The Greenest Data Center in Europe: Lefdal Mine Datacenter, Norway”.

Hoogtepunt van deze editie wordt op 13 juni de keynote van Andreas Keiger, tijdens de openingssessie van de CeBIT Cloud & Data Center Summit. Op de Center Stage in hal 12 zal hij het hebben over “Discover the Edge - Smart Solutions. Real Business.”


Meer informatie
Rittal nv/sa - +32 (0)9 353 91 11
marketing@rittal.be - www.rittal.com - www.friedhelm-loh-group.com

 Lees méér over: Rittal



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.