Informatieve openingsdag bij Endress+Hauser

Endress+Hauser stelde tijdens drie informatieve dagen zijn nieuwe vestiging open voor zijn klanten. Het nieuwe gebouw is gelegen in Brussel tegenover de vroegere vestiging.

Trefwoorden: #Endress+Hauser, #Johan Puimège, #meettechniek, #regeltechniek

Lees verder

Techniek

( Foto: Endress+Hauser )

ENGINEERINGNET.BE - Functionaliteit, werkplezier en -comfort stonden centraal bij het ontwerp van de nieuwe werkplek. Het mag gezegd, daar zijn CEO Johan Puimège en zijn team, die zelf de inrichting hebben bepaald (“interieurinrichters durven soms het mooie op het functionele laten primeren”), wonderwel in geslaagd.

Op dinsdag 26 mei en 19 juni werden de Nederlandstalige klanten en relaties ontvangen. Op donderdag 21 juni was het de beurt aan de Franstalige. Telkens volgens hetzelfde scenario: een aantal informatieve sessies vanaf 14 u (de toekomst van onderhoud, productie, functional proof testing, IT/OT integratie in de processindustrie, enz. …), afgewisseld met netwerkmomenten en een rondleiding door het hele gebouw.

Waarbij we de verantwoording van de naamgeving van de meetingrooms (Eddy Merckx, Hergé, Toots Thielemans, Clijsters-Henin, enz. …) leerden kennen, het geheim van het kunstwerk aan de voordeur werd onthuld en nog veel meer. Een gelegenheid waarbij de klanten kennis maakten met het volledige ‘customer experience center’.

De namiddag werd afgerond met gezellig netwerken bij een walking dinner en amusante casinospelletjes, waarbij de beste gokkers onder de genodigden met een mooie prijs naar huis gingen.


(Patrick Vandenkendelaere)