VINCI Energies heeft AVT Groep overgenomen

VINCI Energies zet zijn Belgische groei verder met de overname van AVT Groep, gespecialiseerd in verschillende industrietakken, gaande van logistiek over productie tot lucht-en ruimtevaart.

Trefwoorden: #AVT Groep, #groei, #industriële automatisering, #overname, #VINCI, #VINCI Energies

Lees verder

Techniek

( Foto: AVT Groep )

ENGINEERINGNET.BE - De AVT groep heeft zijn hoofdzetel in het Antwerpse Essen en heeft bijkomende vestigingen in Duitsland, China, Frankrijk en Nederland. Het bedrijf biedt momenteel werk aan 65 mensen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering (van robot integratieprojecten, over fabrieksautomatisering tot maatwerk machinebouw), zwaarlast-transport en interne transportsystemen (van manueel verrijdbare platformen tot automatisch geleide voertuigen op wiel, rail of luchtkussens) en industriële elektrische werken (inclusief het ontwerp, de installatie en de inbedrijfstelling van middenspannings- en hoogspanningscabines).

Marc Lemaire, Managing Director van VINCI Energies Belgium:“Deze overname past volledig in ons groeibeleid. We zoeken steeds naar synergiëen met onze reeds bestaande activiteiten en deze acquisitie is dan ook een perfecte aanvulling op de kennis en expertise die we met Actemium hebben in de Automation sector.”

AVT zal autonoom blijven opereren binnen de divisie Industry & Software Solutions van VINCI Energies Belgium. Luc Van Thillo zal de groep blijven leiden, samen met de andere leden van het management team: Maarten Van Looveren, Jan Stevens en Paul Breugelmans.