Flanders Make nodigt uit voor hun jaarlijks symposium

Op dinsdag 27 november organiseert Flanders Make zijn jaarlijkse symposium. Verschillende sprekers zullen dieper ingaan op de toekomst en de trends van de maakindustrie.

Trefwoorden: #Flanders Make, #maakindustrie, #symposium, #uitnodiging

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Flanders Make )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit symposium zal Flanders Make ook hun onderzoeksresultaten presenteren en concrete cases tonen van bedrijven waarmee ze samenwerken.

Sprekers, zoals Jan Smits (ASML), Rik De Doncker (RWTH Aachen) en Jan Beyen (Connect Human Capital), gaan dieper in op onderwerpen als slimme sourcingstrategieën voor slimme innovatie in de semiconindustrie, modulaire aandrijflijnconcepten voor elektrische voertuigen en het oplossen van de 'War for Talent'.

Keynote-spreker Paul Smith (ADIDAS) zal u kennis laten maken met de fabriek van Adidas en zal zijn visie op flexibele productie voor de toekomst delen. Anneleen Van Bossuyt, lid van het Europees Parlement, zal als laatste het symposium toespreken.

Tijdens dit jaarlijkse symposium kan men ook stevig netwerken. Je kan er onder meer bedrijfsmanagers, CTO's en R&D-managers van grote bedrijven en KMO's ontmoeten. En verder worden er ook demonstraties gegeven.

Als u registreert (via onderstaande link) voor 27 september ontvangt u een vroegboekkorting van 50 euro (vul daarvoor code 'Engineeringnet' in het veld 'Invoice reference' in).