Organisatoren Sensor + Test 2018 tevreden over opkomst

De vakbeurs Sensor + Test in het Duitse Neurenberg werd door ongeveer 8.000 bezoekers bezocht. Tijdens de drie beursdagen konden ze informatie krijgen op de stands van de 591 exposanten.

Trefwoorden: #meettechniek, #meten, #Sensor + Test, #sensoren, #testtechnologie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: AMA Service GmbH )

ENGINEERINGNET.BE - De bezoekers konden ook terecht op verschillende fora over de nieuwste innovatie op het gebied van meten, sensoren en testtechnologie. Het aantal buitenlandse exposanten was de afgelopen 10 jaar nooit zo hoog. Hun aandeel steeg met 40%.

Christoph Kleye, voorzitter van de raad van bestuur: "De verwachtingen van de exposanten werden overschreden. We merkten ook dat bezoekers langer bleven hangen op de stands, wat dan weer bijdroeg aan een ontspannen sfeer op de beursvloer."

Holger Bödeker, managing director van het organiserende AMA Service: "Zorgen over de late datum van de beurs bleken grotendeels ongegrond. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe, permanente datum in de laatste week van juni binnenkort goed verankerd zal zijn in de sensor- en meetindustrie."

De 19. ITG / GMA Fachtagung Sensoren und Messsysteme 2018 op de eerste twee dagen parallel liep met Sensor + Test waren ook goed bezocht. De voorzitters van de conferentie, prof. Dr. Leonhard Reindl (universiteit van Freiburg) en prof. Dr. Jürgen Wöllenstein (Fraunhofer IPM, Freiburg) waren verheugd met deze uitgebreide conferentie met vijf parallelle sessies en ongeveer 170 lezingen. De ettc 2018, de Europese test- en telemetrieconferentie die in hal 2 doorging, kende ook veel succes.


Sensor + Test 2019 gaat volgend jaar door van 25 tot 27 juni 2019.